Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivalmaan nuorisoseura ry

Kylän nuorisoseura on vireästi toimiva yhdistys, joka järjestää tapahtumia ja pitää yllä seurantalo Taivaltupaa. Tutustu tarkemmin.

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri

Vuoden 2021 alusta diakoniapiiri toimii sekä Taivalmaan että Sikakylän alueella ja on nimeltään Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri. Tutustu tarkemmin.

Taivalmaan metsästäjäinyhtymä

Taivalmaalaiset metsästyksen harrastajat toimivat oman seuransa alla. Se on ollut mukana järjestämässä Pohjanpystykorvien SM-haukkuja vuonna 2000 ja Pohjanpystykorvien PM-haukkuja vuonna 2002. Metsästäjät ovat rakentaneet laavun Taivaltuvan pihaan kaikkien käytettäväksi.

Taivalmaan metsästäjät ovat kaataneet hirven

Kauden komein hirvi ja tyytyväinen kaataja

Kuvat Jarmo Sivula.

Taivalmaa yhdistykset

Taivalmaa yhdistykset 2