Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Juhlatilaa Taivaltuvalla

Seurantalomme Taivaltupa on entinen koulu ja olemme viime vuosina kunnostaneet sekä rakennuksia että pihapiiriä mahdollisimman viihtyisiksi. Jos etsit juhlatilaa enintään 120 hengen juhlia varten, Taivaltupa voisi sopia sinulle. Vanhan koulun tilajako mahdollistaa hyvin eri kokoisten juhlien kodikkaat puitteet.

  • Käytössäsi ovat juhlasali, ruokasali, keittiö, eteinen ja sali, jossa on oma nurkkaus lapsille.
  • Talossa on biljardipöytä, karaokelaitteet, piirtoheitin ja kopiokone.
  • Käytössäsi on 75 litran kippikattila, kaksi sähköhellaa, mikroaaltouuni, 6 litran kahvinkeitin, 2 pannun kahvinkeitin, vedenkeitin, 2 jääkaappia, kylmiö, pakastearkku ja astianpesukone.
  • Käytössä on ruoka- ja kahvikalusto 150 hengelle, tarjoiluastioita, uunivuokia, kattiloita, ym.
  • Jos käytät talon pöytäliinoja, veloitamme pesusta ja mankeloinnista pesulalaskun mukaiset kulut.

Pienet kokoukset voit järjestää myös saunarakennuksen takkatuvassa vaikka saunailtana. Vieraasi voivat yöpyä Taivaltuvan saunarakennuksen kolmessa huoneessa. Ulkona on pihan itäreunaan pystytetty Laavu vapaasti käytössä, samoin pihan leikkimökki. Ajo-ohjeet Taivaltuvalle löydät täältä.

KAIKKI Varaukset ja vuokraukset ja niihin liittyvät asiat puh. 044-770 88 23.

Taivaltuvan vuokra päivässä:

Kahvitilaisuus:  

1 - 30 henkeä (lyhyt)

30 €/kerta

1 - 50 henkeä        

60 €/päivä

51 - 120 henkeä    

100 €/päivä

Taivalmaan ns:n jäsenet saavat 10 % alennuksen   

Ruokatilaisuus:  

1 - 50 henkeä  100 €/päivä
51 - 120 henkeä  120 €/päivä

Taivalmaan ns:n jäsenet saavat 10 % alennuksen.  


Vuokra maksetaan sekä valmistelupäivistä että juhlapäivästä. Jos siivous tehdään heti juhlapäivää seuraavana päivänä, siivouspäivä on ilmainen. Siivous on kuitenkin aina hoidettava niin, että seuraavan tilaisuuden järjestäjä pääsee siistiin taloon varaamanaan aikana.

Toivomme, että käsittelette vuokraamianne tavaroita ja tiloja kuin omianne, se tarkoittaa: huolellisesti ja varoen. Jos jotakin menee rikki, ilmoittakaa siitä palauttaessanne tavaroita. Vuokraaja hankkii omalla kustannuksellaan rikkoutuneen tilalle uuden samanlaisen, ja jos se ei ole mahdollista, asiasta sovitaan erikseen johtokunnan kanssa. Kiitos, kun pidät huolta kylän yhteisestä omaisuudesta!

Taivalmaa_ajo_ohje_iso1.jpg

Taivaltupa

Taivaltuvan pohjapiirros

 

Juhlatilaa

Taivalmaa juhlatilaa 2