Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivaltuvan vuokraus

Seurantalomme Taivaltupa on entinen koulu ja olemme viime vuosina kunnostaneet sekä rakennuksia että pihapiiriä mahdollisimman viihtyisiksi. Jos etsit juhlatilaa enintään 120 hengen juhlia varten, Taivaltupa voisi sopia sinulle. Tilajaon ansiosta talo tarjoaa kodikkaat puitteet pienemmillekin juhlille.

Jos järjestät juhlat esim. kotonasi ja tarvitset astioita, pöytiä tms, Taivaltuvalta voit vuokrata mm. ruoka-astiaston 150 hengelle, kahvikaluston 150 hengelle, 6 pitkää pöytää ja 50 tuolia, 7 pitkää pöytää jakkaroineen (10 kpl/pöytä).

KAIKKI Varaukset ja vuokraukset ja niihin liittyvät asiat puh. 044-770 88 23.

Jos Taivaltupa ei tällä kertaa sovi tarkoituksiisi, tutustu lähialueen muihin juhlataloihin!

Ks. myös Taivaltuvan esittely.