Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivalmaan Nuorisoseura ry

Taivalmaan nuorisoseura ry hoitaa kylässämme kyläyhdistyksen ja nuorisoseuran tehtäviä. Seurantalo ja samalla kylätalo on nimeltään Taivaltupa. Yhdistyksessä on yli 190 jäsentä. Tervetuloa mukaan aktiivisen seuramme toimintaan!

Seuran jäsenmaksut vuonna 2021:

Aikuinen 15 €
Lapsi 10 €
   

Olemme valitettavasti joutuneet korottamaan jäsenmaksua, koska joudumme tilittämään osan jokaisesta jäsenmaksusta keskusseuralle Vantaalle.

Seuran historiaa

Taivalmaan nuorisoseuran perustava kokous pidettiin 26.9.1994. Seuramme on Jalasjärven nuorisoseuroista nuorin. Se perustettiin, kun kylän koulu oli lopetettu keväällä 1994 ja tarvittiin rekisteröity yhdistys, joka voisi ostaa koulukiinteistön ja hoitaa sitä kylän yhteisenä kokoontumispaikkana. Kunta suhtautui uuteen nuorisoseuraan myönteisesti ja myi koulun sille 99 markalla. Uuden seurantalon nimeksi otettiin nimikilpailun jälkeen Taivaltupa.

Seuran ensimmäinen puheenjohtaja oli Kalevi Ristilä, joka oli myös perustavan kokouksen koollekutsujana. Ensimmäisenä sihteerinä toimi Päivi Haanpää ja ensimmäisenä rahastonhoitajana Leena Ristimäki.

Kalevin jälkeen puheenjohtajana seurasi Pauli Antila. Paulin lähdettyä opiskelemaan puheenjohtajaksi tuli Liisa Hovi ja myöhemmin sihteeriksi vaihtui Reijo Jaakkola ja rahastonhoitajaksi Paavo Antila.

Reijo ja Liisa vaihtoivat myöhemmin paikkoja, ja Reijosta tuli puheenjohtaja ja Liisasta sihteeri. Hänen jälkeensä sihteerinä ovat toimineet Sinikka Wallin ja Maria Kujansivu.

Johtokunnan jäsenet 2021

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Pauli Antila. Johtokuntaan kuuluvat Paavo Antila (sihteeri ja rahastonhoitaja), Tomi Immonen, Tuomas Immonen, Reijo Jaakkola (varapj.), Simo Kivelä, Riina Niemistö ja Erja Viitala.

Taivalmaan-nuorisoseura-logo-pysty-värillinen.png