Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Varainhankinta


Keräämme varoja oman kylän diakoniatyölle. Kaikille avoimissa diakoniapiireissä keräämme vapaaehtoisen kahvirahan, Kauneimpien joululaulujen yhteydessä järjestämme arpajaiset ja meillä on oma pöytä seurakunnan joulumarkkinoilla.

Varoja käytämme joulutervehdyksiin ja onnittelumuistamisiin. Tilanteen mukaan tuemme avuntarvitsijoita myös esim. kappeliseurakunnan ruokapankin kautta. Sen kautta lahjoitukset jakautuvat koko Jalasjärven kappeliseurakunnan alueen tarvitsijoille. Joka joulu on myös lahjoitettu muutama joulukassi seurakunnan kautta jaettavaksi.

Kakkuja ja muita joululeivonnaisia

 

Taivalmaa_diakonia_lause1.jpg