Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri

 

Kiitos-vapaaehtoinen-olet-tarkea.png

Hups, melkein jäi kuvan tiedot pois, siis kuva on Kansalaisareenalta.

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri on osa Jalasjärven kappeliseurakunnan diakoniatyötä ja yksi Jalasjärven kappeliseurakunnan kahdestatoista diakoniapiiristä. Koko Kurikan seurakunnassa diakoniapiirejä on yhteensä 37. Aikaisemmin toimimme Taivalmaan diakoniapiirinä, mutta kesällä 2020 yhdistimme voimamme Sikakylän kanssa, ja vuoden 2021 alusta nimi muutettiin vastaamaan laajentunutta toiminta-aluetta.

Tiedotamme toiminnastamme omalla Facebook-sivulla, täällä Taivalmaan kylän kotisivulla ja Taivalmaassa tapahtuu -tiedotuslehtisessä. Seurakunta ilmoittaa diakoniapiireistä ja muista tapahtumista JP Kunnallissanomien kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakunnan kotisivulla. Lisätietoja.

Olet tervetullut mukaan toimintaamme. Helpoiten se käy osallistumalla kaikille avoimiin diakoniapiireihin, joita järjestetään, kunhan tilanne sallii.

Taivalmaa_D_logo_t.jpg

 

 


Facebook