Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivalmaassa tapahtuu:

Asiaa valokuidusta

Kurikan kaupunki ja ne Jalasjärven kylät joissa vielä ei valokuituyhteyttä ole kartoittavat yhdessä mahdollisuutta toteuttaa valokuituhanke kyliin.

Sunet Oy haluaakin nyt tietää kuinka moni Taivalmaassa olisi halukas liittymän hankkimaan. Mikäli halukkaita on tarpeeksi tulee kustannus olemaan noin 1500€ liittyjää kohden. Hinta riippuu toki paljon liittyjien määrästä ja siitä matkasta mikä kiinteistölle on vedettävä valokuitukaapelia runkolinjasta.

Käy tutustumassa itse suoraan Sunetin sivuilla hankkeeseen ja ilmoita kiinnostuksesi suoraan Sunetille. Näin saamme ajantasaista tietoa kiinnostuneiden määrästä ja saamme tarkempaa hintatietoa ja infoa käytännön toimista.

-----------------------------

HUOMIO!

Koronavirus aiheuttaa kaikkien arkeen muutoksia, niin myös nuorisoseuran suunnitelmiin ja Taivaltuvan tapahtumiin. Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti Taivaltupa sulkee ovensa tapahtumilta 13.4. saakka.
Sääntömääräinen kevätkokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan, myös pääsiäisvalakian sytyttäminen jää väliin.

Jatketaan toimintaa uudella innolla kunhan virus väistyy.
Taivalmaan nuorisoseura pahoittelee tilannetta. Pidetään huolta toisistamme epidemian aikana vielä paremmin kuin yleensä!

-----------------------------

Suurpetoilmoitukset Taivalmaassa:

Jos näet tai epäilet nähneesi Taivalmaassa suurpedon tai jäljet, ilmoita asiasta mahdollisimman pian Taivalmaan suurpetoyhdyshenkilölle Jarmo Sivulalle puh. 0400-662 685 tai s-posti: jarmo.sivula1@gmail.com

-----------------------------

Paperin- ja pienmetallinkeräys Taivaltuvalla

Taivaltuvalle voi tuoda sekä puhdasta keräyspaperia keräyskonttiin että pienmetallia yksityisen keräysastiaan.

Lähimmät ekopisteet ovat Jalasjärvellä K-Supermarketin pihalla (Koskitie 21, 61600 Jalasjärvi) ja Peräseinäjoella S-marketin pihalla (Keskustie 43, 61100 Peräseinäjoki).

-----------------------------

Lehtienvaihtopiste

Taivaltuvan kuistilla. Voit tuora omia luettuja aikakauslehtiäs vaihtolaatikkohon tai ottaa uutta luettavaa laatikosta tai molempia.

Taivalmaan toripäivät

Taivaltuvan kuistilla ilimootustaulun muoros. Voit laittaa ilimootuksen, jos haluat myirä tai ostaa tai vaihtaa jotaki.


 

 

Taivalmaan suurpetoilmoitukset

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna