Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Taivalmaassa tapahtuu:

 

Rajoitteet ovat vielä voimassa, mutta lainaan tähän Taivalmaan nuorisoseuran uuden vuoden toivotusta, joka hyvin kiteyttää sen, mitä toivomme:

"Tulevan vuoden tavoitteet ovat meillä kaikilla hyvin samanlaisia. Tahdomme liikkua, matkustaa, tavata perhettä ja sukua sekä ystäviä viime vuotta vapaammin. Haluamme, että voimme elää sitä tavallista turvallista arkea sen ilojen ja surujen kanssa ja että voimme jakaa arkea kuten ennen ja kokoontua surun ja ilon hetkillä sekä ihan vain tavataksemme toisiamme.

Taivalmaa_100v_0111.jpg

Johtokunta haluaa yhdessä teidän kaikkien kanssa ja avulla järjestää jäleen toimintaa meille kaikille. Hirvipäivällisiä silmälläpitäen Taivalmaan metsästäjäinliittymä on lahjoittanut hirvenlihat ja
pääsiäisvalakia odottaa sytyttämistään jo kolmatta vuotta, josko tänä vuonna sekä sää että kokoontumisrajoitukset sallisivat sen polttamisen!

Kesällä olisi myös kiva kokoontua touhuamaan porukalla kaikkea mukavaa ja siinä joka välis juoda kaffit!
Mikäli sinulla on idea, ehdotus tai vinkki, mitä tehtäisiin yhdessä, ota yhteyttä nuorisoseuran johtokuntaan."

Taivalmaa_kaffit_0166.jpg

-----------------------------

Suurpetoilmoitukset Taivalmaassa:

Jos näet tai epäilet nähneesi Taivalmaassa suurpedon tai jäljet, ilmoita asiasta mahdollisimman pian Taivalmaan suurpetoyhdyshenkilölle Jarmo Sivulalle puh. 0400-662 685 tai s-posti: jarmo.sivula1@gmail.com

-----------------------------

Paperin- ja pienmetallinkeräys Taivaltuvalla

Taivaltuvalle voi tuoda sekä puhdasta keräyspaperia keräyskonttiin että pienmetallia yksityisen keräysastiaan.

Lähimmät ekopisteet ovat Jalasjärvellä K-Supermarketin pihalla (Koskitie 21, 61600 Jalasjärvi) ja Peräseinäjoella S-marketin pihalla (Keskustie 43, 61100 Peräseinäjoki).

-----------------------------

Lehtienvaihtopiste

Taivaltuvan kuistilla. Voit tuora omia luettuja aikakauslehtiäs vaihtolaatikkohon tai ottaa uutta luettavaa laatikosta tai molempia.

Taivalmaan toripäivät

Taivaltuvan kuistilla ilimootustaulun muoros. Voit laittaa ilimootuksen, jos haluat myirä tai ostaa tai vaihtaa jotaki.


 

 

Taivalmaan suurpetoilmoitukset

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna