Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Toiminta

Tulossa Taivalmaan kyläjumalanpalvelus Taivaltuvalla su 26.9.21 klo 14.00
- Mukana Rami Niemi ja Maarja Korts
- Kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen
- Kolehti Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiirille
- Tervetuloa!

Taivalmaa-Sikakylän diakoniapiiri järjestää kaikille avoimia kokoontumisia nimellä diakoniapiiri. Niissä pohdimme yhdessä seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi hartauteen. Ja kaffit juodaan tietysti. Juuri diakoniapiiriin osallistuminen on helpoin tapa päästä tutustumaan ja osallistumaan toimintaamme. Olet siis tervetullut!

Teemme vapaaehtoistyötä kohtaamalla kyliemme asukkaita esimerkiksi onnittelukäynneillä ja surukodeissa. Osallistumme myös Yhteisvastuukeräyksen ja seurakunnan diakoniatyön tapahtumien toteuttamiseen. Vuosittain kokoonnumme diakonian kirkkopyhään ja Saukkorannan diakoniakoulutukseen, ja niissä on kiva tavata diakonian vapaaehtoisia koko seurakunnan alueelta.

Joulunaikaan erityisen suosittua vapaaehtoistyötä on joulu- ja EU-kassien pakkaus. Olethan huomannut, että diakoniatoimistosta saa ruoka-apua vuoden ympäri toimiston päivystyspäivinä. Lisätietoja.


Kerran vuodessa tammikuussa pidämme diakoniapiirin vuosikokouksen, jossa käsitellään tilit ja edellisen vuoden toimintakertomus sekä suunnitellaan alkavan vuoden toimintaa. Diakoniakylätoimikunta pitää omia kokouksia tarpeen mukaan vuoden mittaan.

Diakoniatoimikunnassa on tällä hetkellä 9 jäsentä, mm. pj Erja Viitala, Inkeri Havila, Sinikka Wallin ja Liisa Hovi.

Taivalmaa_diakonia_2552.jpg