Luopajärvi

Asumisen iloa - elämisen tasoa

Asumisen iloa - elämisen tasoa

Lue lisää

Vuokraa

Pohjolassa voidaan järjestää monenlaisia yksityis- ja yhdistystilaisuuksia. Vuonna 1907 rakennettu kylätalo sijaitsee viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä Luopajärvellä. Talo on suojaisassa paikassa niin tuulelta kuin melultakin. Pohjola sai uuden ilmeen ja nykyaikaisen varustelun 2009–2010 tehdyn kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä. Pohjolaa vuokrataan etenkin hää- ja syntymäpäiväjuhliin, sekä tanssiaisiin, pitojuhliin tai muihin tapahtumiin. Pohjola on erittäin kysytty ja suosittu erityisesti hääjuhlapaikkana, joten teethän varauksesi ajoissa!

Tilat

Pohjolaan mahtuu vierailta kerralla enimmillään 300 henkeä, pöydät on katettavissa 200 osallistujalle. Juhlasali on laajennettavissa viereiseen kahvilatilaan. Näiden lisäksi pöytiä voidaan kattaa salin päädyssä olevaan kerhotilaan, josta on pääsy talon etupihalle ja grillikatokseen. Kahvilatilasta on suora käynti vastaremontoituun ja huippuvarusteltuun keittiöön, josta löytyy muun muassa suurtalouskiertoilmauuni ja hella, perunankuorimakone, kippikattila, suurtalouskahvinkeitin, suuret kylmiötilat ja suurtalousastianpesukone. Pohjolan toisesta kerroksesta löytyy narikka vieraiden päällysvaatteille. Pihasta löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Tilat voidaan vuokrata juhlakäyttöön kokonaisuudessaan tai esimerkiksi pelkkä kahviotila tai kerhohuone kokouskäyttöön. Suuresta tilasta huolimatta Nuorisoseurantalo tarjoaa juhlaasi kodikkaan tunnelman. Vuokrauksen yhteyteen voi ostaa myös siivouksen. Luopajärven nuorisoseura voi tarjota tapahtumiin myös astioita.

HINNASTO

Hääjuhlat 600€ (ke-ma)
Syntymäpäiväjuhlat 300€ (pe-su)

Päivävuokra 100€
Kokous 40€
Kokous & kahvitus 30€ + tarjoilut 5€/hlö

Pöydät ja tuolit 5€/sarja (ulkopuolelle vuokrattaessa)
Astiastot 10€/laatikko

Kysy lisätietoja!

Pohjola

Luopajärvi_pohjola (1).JPGLuopajärvi_pohjola (13).JPGLuopajärvi_pohjola (9).JPG

Luopajärvi_pohjola (11).JPGLuopajärvi_pohjola (12).JPGLuopajärvi_pohjola (15).JPG

Luopajärvi_pohjola.JPGLuopajärvi_pohjola (2).JPGLuopajärvi_pohjola (6).JPGLuopajärvi_pohjola (3).JPGLuopajärvi_pohjola (4).JPGLuopajärvi_pohjola (8).JPG

Luopajärvi_pohjola (17).JPGLuopajärvi_pohjola (18).JPGLuopajärvi_pohjola (16).JPG

Luopajärvi_pohjola (20).JPG

Luopajärvi_pohjola (22).JPG