Luopajärvi

Asumisen iloa - elämisen tasoa

Asumisen iloa - elämisen tasoa

Lue lisää

 

Tervetuloa Luopajärven kylälle sekä kylän      ja nuorisoseuran kotisivuille!

 

Näille sivuille päivitetään kylän uutiset ja tulevat tapahtumat. Voit myös tutustua Nuorisoseurantalo Pohjolan tiloihin ja varauskalenteriin – ellet tarvitse koko taloa tapahtumaasi voit vuokrata vain osan tiloista tai pelkän astiaston juhlaasi. Pohjola on erittäin kysytty ja suosittu juhlapaikka erityisesti häiden järjestämiseen, joten teethän varauksesi ajoissa!

Lisäksi löydät tietoa Luopajärven Nuorisoseuran historiasta ja Pohjolasta. Sivuillamme on perustietoa kylästä ja palveluista sekä myynnissä olevista tonteista ja vuokra-asunnoista. Valokuvagallerian kautta voit tutustua Pohjolan tiloihin ja kylän tapahtumiin. Löydät myös Nuorisoseuran johtokunnan yhteystiedot ja palautelomakkeen mikäli haluat ottaa yhteyttä tai tiedustella tiloista ja tapahtumista. Muista myös tykätä Facebook-sivustamme!

Luopajärven Nuorisoseura toimii Jalasjärvellä Luopajärven kylän alueella. Nuorisoseura järjestää kylällä yhteisiä tapahtumia, kuten päivälliset kahdesti vuodessa, joulu- ja pääsiäismyyjäiset sekä pitää kyläkahvilaa Pohjolassa erilaisten tempausten yhteydessä. Erilaisten tapahtumien ja ajanvietteen lisäksi ajamme kyläläisten etua luopajärveläisten valtuutettujen kautta ja itse toimimalla. Olemme seuranneet koulun piha- ja urheilualueiden kunnossapitoa, pitäneet esillä päivähoidon asioita sekä vaikuttaneet onnistuneesti ongelmajätteenpolttokokeilun estämiseksi kylällä.

Toivotamme kaikki uudet ja nykyiset kyläläiset toimintaamme lämpimästi tervetulleeksi. Tiivis kyläyhteisö tekee kylän ja sen asukkaat helposti tutuiksi ja luo yhteisöllisyyden kautta turvallisuutta kylälle. Jäsenistöltään ja toimijoiltaan Luopajärven Nuorisoseura ja kyläyhteisö ovat Jalasjärven nuorekkaimpia ja aktiivisimpia – tule varmistamaan, että se pysyy jatkossakin sellaisena!

Luopajärven Nuorisoseura