Koskue

Tilaa asua ja harrastaa

Koskue on elinvoimainen kylä. Koskuella on oma Jalasjärven eteläpään yhteinen kyläkoulu nyt ja pitkälle tulevaisuuteen, toimivat päivähoitojärjestelyt, oma kirkko ja seurakuntakoti sekä seurakunnan leirikeskus.  Koskuella voi harrastaa liikuntaa monissa eri muodoissa.

Lue lisää »

Koskuen kylätalo

Koskuen kylätalo, entinen NUIJA, sijaitsee keskellä kylää vanhan Tampereentien varressa. Kylätalolla on perinteisesti järjestetty kaikenlaisia perhejuhlia, erilaisia tilaisuuksia.

Tämänkin vuoden aikana kylätalolla tapahtuu; kokouksia, päivätansseja, kyläjuhlia, huutokauppoja, päivällisiä, syntymäpäiviä, häitä, tikanheittoa, ilma-aseammuntaa, kudontapiiriä, nuorten iltoja ja muuta nuorisoseuratoimintaa.

Koskuen kylätalon on alkuun omistanut koskuelaiset nuoret ja Nuija ry. Nuijalla pidettiin pitkään tansseja kylän voimin, sitten talo myytiin Extraviihteelle, sitten Jouko Elevaaralle. Kyläläiset ostivat talon takaisin kylälle osittain hankerahoilla v.2002. Taloa on korjattu useampaan kertaan. Viimeiseksi v.2012, jolloin mm. keittiö sai uudet kalusteet ja tiskilinjan. Talon pihapiiriin on rakennettu kesäteatteria varten hyvä nouseva katsomo. Nuorisoseuran ja kyläyhdistyksen aiemmin hankkimat monipuoliset äänentoistolaitteet ovat hyvin tarpeelliset, koululaiset saavat harjoitella esiintymistaitojaan vutosittain kyläjuhlassa, sen lisäksi, että niitä käytetään näytelmien äänentoistoon langattomine mikrofoneineen

Kylätalon esittely 360 video.

Tilan vuokraus

Kylätaloa vuokrataan erilaisiin aina 600 hengen tilaisuuksiin saakka! Suuresta tilavuudesta huolimatta pienemmätkin juhlat ovat Kylätalon tiloissa kotoisat osastoidun rakenteensa johdosta.

Kylätalo sijaitsee osoitteessa Tampereentie 1651, Jalasjärvi

 

VUOKRAUSHINNASTO>>

KUVIA KYLÄTALOLTA>>

Tiedustelut ja varaukset:

Rauni Riihimaa
puh. 040 5516925

Kysy myös pitopalvelua!

Vaihtoehtoisesti voit jättää kyselyn/soittopyynnön sähköpostiin: koskuen.kylayhdistys@gmail.com

Koskuen kylätalo