Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Palvelut

Kaikkea ei tarvitse lähteä hakemaan omaa kylää kauempaa. Keskikylän koulussa lapset saavat kodinomaisessa ja lämminhenkisessä kouluyhteisössä käydä opintaivaltaan esikoulussa ja ensimmäiset kuusi vuotta. Perhepäivähoitoakin saa omalla kylällä neljän hoitajan toimesta.

Palvelut ovat lähellä, Juustoportin liikekeskus on oikea herkuttelijan paratiisi, josta löytyy kaupan ja kahvila-ravintolan lisäksi myös Pentik, Marimekko, TopManin kenkämyymälä sekä kukkakauppa.

Kirjastoauto käy Keskikylän koululla maanantainsin klo 11-11.35 sekä keskiviikkoisin Juustoportilla klo 16.45-17.05 ja Vuorenmaanmäellä klo 17.20 - 17.35.

Paperinkeräysastiat löytyvät Keskikylän koulun pihamaalta. Huomaathan lehtiä tuodessasi, että isomman lehtikontin papereista tuleva tuotto tulee lyhentämättömänä Keskikylän koulun oppilasrahastoon. Kiitos kanntauksesta!

Koulu

 

Palvelut