Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Joululehti 2020      

 

Keskikylän Joulu on painotalolla taitossa ja odottelemme lehteet tarkastettavaksi. Joululehti ilmestynee marraskuun selvittää. Joululehden voi ostaa Jalasjärven keskustan ruokakaupoista. Joululehden tarjoaa toimittaa myös postin välityksellä, 15 euron hinta. Lehden voi tilata laittamalla postia osoitteessa keskikyla (at) jalasjarvenkylat.fi tai soittamalla / laittamalla viestiä Hanna Kankaalle 0407702224.

Ensimmäinen Keskikylän Joululehti näki päivänvalon vuonna 2000, minkä jälkeen se on ilmestynyt joka vuosi. Tänäkin vuonna se odotettavissa ja onkin 21. lehti.

 

Kaikilla on mahdollisuus osallistua joululehden tekoon. Koko vuoden voi toimittaa kirjoituksia, runoja, kuvia teksteineen, juttuaiheita yms. kyläämme liittyvää materiaalia sähköpostilla osoitteessa keskikyla (at) jalasjarvenkylat.fi tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Odotamme vuoden aikana kylään syntyneiden vauvojen-, rippinuorten-, ylioppilaiden- , valmistuneiden- ja hääparien yms kuvia. Lehteen tuleva materiaali pitää olla perillä  viimeistään 10.10. aikaan. Jos sähköposti ei ole tuttu väline, niin materiaalia voi toimittaa puheenjohtaja Juhani Alakoskelle.