Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Joululehti 2016        

Keskikylän Joulu 2015

Keskikylän Joulu 2016 alkaa olla hyvällä mallilla, kohta menossa painoon.

Ensimmäinen Keskikylän Joululehti näki päivänvalon vuonna 2000, jonka jälkeen se on ilmestynyt joka vuosi. Tänäkin vuonna se on odotettavissa ja on siten 15. lehti.

Syksyn tullen lehtitoimikunta alkaa miettiä tulevan joululehden sisältöä. Toki olisi hienoa, kun materiaalia tulisi pitkin vuotta, silloin ei tulisi viimetingan meninkiä.

Jokainen kyläläinen voi toimittaa valmiita kirjoituksia, runoja, kuvia teksteineen, juttuaiheita yms. kyläämme liittyvää materiaalia  sähköpostilla keskikyla(at)jalasjarvenkylat.fi tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Siis kaikki kyseisen vuoden aikana  kyläämme syntyneet vauvat (tai viime vuoden loppupuolella syntyneet, joiden kuva ei ehtinyt viime vuoden lehteen), rippilapset, ylioppilaat, hääparit jne. lähettäkää kuvanne hyvissä ajoin meille. Jos sähköposti ei ole tuttu väline, niin kuvia voi toimittaa suoraan myös johtokunnan jäsenille.Keskikylän_Joulu_2012__465x640_.jpg

Keskikylän Joulu 2014