Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Asuminen

 

Keskikylä on oikea unelmapaikka omalle kodille - voit rakentaa tuvan omaan rauhaan ja komian maiseman keskelle, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien varrelle.

Tonttivalikoimastamme löytyy erikokoisia ja -näköisiä vaihtoehtoja: peltotilkulla tai ilman, metsäistä ja pellonreunaa, mäkimaastoa ja tasamaata. Kylän halki kulkeva kunnan vesijohto- ja viemäriverkosto helpottavat suuresti rakentamista.  Lisäksi kylälle on saatu valokuitu. Kaupan päälle pääset osaksi elävää kyläyhteisöä. Alla olevien linkkien kautta pääset katsomaan kuvia ja lukemaan tarkempaa tietoa myytävistä tonteista.

Jyränperäntie      Katso kartalla.

Koskenmäentie   Katso kartalla.

Leväntie              Katso kartalla.

Pentinmäentie    Katso kartalla.

Siniahontie 

 

Mantilassa kolmostien läheisyydessä myytävänä jokeen rajoittuva tontti. Yhteydenotot maanomistajaan puh. 040 840 7936

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä tonttivastaaviimme. Käydään katsomassa tontteja paikan päällä tai etsitään kylältä sinulle sopiva tontti. Jos sinulla on tarjolla tontti/ tontteja tuvalle, niin ole yhteydessä tonttivastaaviimme.

Matti Pihlajaan p. 050 584 3759

Juhani Alakoskeen p. 040 552 8474

Sirkka Pakkalaan p. 040 760 5430

    

Keskikylän Maa- ja kotitalousseura tarjoaa myös kylään tupaa rakentavalle 300 €:n vuokravapaan kalustostaan! Tutustu linkin kautta maa-ja kotitalousseuran laajaan kalustovalikoimaan.

Metsätietä

Pentinmäentie

Jyränperäntie

Jyränperäntie