Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Ajankohtaista

Tiedot vanhoista rakennuksista

Hei keskikyläiset!

Tapasin arkkitehti Riitta Jaakkolan tuossa pari viikkoa sitten. Hän oli
vähän huolissaan, kun Keskikylästä ei ole tullut tietoja ja kuvia ym.
vanhoista rakennuksista, kuten viime keväänä kokouksessa sovittiin. Minulle on tähän yksi henkilö palauttanut kyselylomakkeen ja antanut tiedot. Toki Riitalle voi lähettää tiedot myös suoraan kirjeitse. Jos on käynyt niin, että lomakkeet ovat menneet hukan teille, voi niitä kysellä minulta niin toimitan sitten tarvitsevalle uudet versiot.

Ystävällisesti tervehtien Aino Nevala


4H-kerho lomalla kesäkauden

Keskikylän 4H-kerho on lomatauolla kesäajan. Kerho jatkuu taas elokuussa koulujen alettua.

4H-kerhoa pidetään perinteisesti perjantaisin klo 17.30 - 19 Keskikylän koululla. Ohjaajina toimivat syksyllä 2017 Iiris Jyrä, Nea Kivioja, Saara Kurikka-Oja ja Onni Yli-Petäys. Toisinaan paikalla on myös yhdistyksen toiminnanjohtaja Arja Ketoja.

Kerhossa leikitään, leivotaan ja askarrellaan ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Siispä kaikki uudet ja vanhat kerholaiset eskari-iästä ylöspäin, Tervetuloa iloiseen joukkoon hyvän ja hyödyllisen harrastuksen pariin!

Juuret_syksy_2017.pdf