Jokipii

Tilaa asua ja harrastaa

Jokipii – Ahonkylän alue on kenkätehtaan ympärille kasvanut asutuskeskus, jossa asuu noin 930 asukasta. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Aluetta leimaa idyllinen jokimaisema sekä perinteikäs yritystoiminta. Alueen keskeinen sijainti tarjoaa avaimet menestyksekkääseen yritystoimintaan.

Lue lisää »

Vuokraus

Nuorisoseurantalo Alanen

Seurantalo on viityisä ja kodikas perhejuhlien viettopaikka. Se sijaitseen keskellä Jokipiin kylää hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alasessa voit järjestää myös tansseja, konsertteja, kokouksia ja rentoja illanviettoja. Voit vuokrata seurantaloa päiväksi tai vaikka koko viikoksi kerrallaan.

Alaseen sopii kerralla juhlimaan reipas 100 henkeä. Juhlakattauksessa pääsaliin mahtuu noin 70 henkeä ja kerhohuoneeseen noin 30 henkeä.

Pääsalissa sijaitsee lava, jolle mahtuu soittamaan vaikka isompikin bändi. Vuokraan sisältyy pöydät ja tuolit noin sadalle hengelle sekä kahviastiasto noin 40 hengelle. Äänentoistoon ja muihin esityksiin on käytettävissä vapaasti sijoitettavat kaiuttimet sekä mikrofonit (7 kpl) miksereineen sekä videotykki ja kangas.

Alasessa on toimiva tarjoilukeittiö, jonne saa kätevästi järjestettyä noutopöydän. 

Osoite

Seurakuja 2
61280 JOKIPII

Varaukset ja tiedustelut

Mira Koskimäki,
puh. 050 493 4394,
jokipii(ät)jalasjarvenkylat.fi 

 

Soppatykki

Jokipii-Ahon Kyläyhdistys vuokraa soppatykkiä (200 l) hintaan 150 € (pesu +50 €)/kerta. Tykki on puulämmitteinen ja sillä keittää kerralla sopan vaikka isommallekin joukolle. Tykin siirtämiseen tarvitaan peräkoukullisen auton.

 

Muurikkapannut

Vuokraamme kaasupolttimella toimivia muurikkapannuja (2 kpl). Pannuissa on omat jalat, joten ne on helppo sijoittaa minne vain. Kaasu ei kuulu vuokraukseen.

 

 

Astiasto

Suuremman astiaston vuokrausta kannattaa tiedustella Jokipiin Maa- ja Kotitalousseuralta.

Varaukset ja tiedustelut

Marika Köykkä, puh. 050 577 6400 tai
Eija Valkkio, puh. 040 770 1951

Alanen juhla-asussa

DSC02805.JPG

DSC02822.JPG

Sali

DSC02811.JPG

Kerhohuone