Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Kyläkysely 2012

Ilvesjoen kylää halutaan kehittää asukkaiden toivomaan suuntaan ja siksi Ilvesjoen kyläyhdistys ry teki kyläkyselyn Ilvesjoen asukkaille. Kyläkysely liittyy myös Jalasjärven kylien yhteiseen kylien kehittämishankkeeseen. Kevään 2011 aikana järjestetyissä kyläilloissa esiteltiin sekä ANVIAN tietoliikenne- ja kuituliittymäratkaisuja että Vaasan Yliopiston BIOENERGIAKYLÄ-hanketta. Kyläkyselyssä oli myös näihin liittyviä kysymyksiä.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 100 € lahjakortti Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen Ky:n liikkeeseen. Lahjakortin voitti Katja Mäntylä, ONNITTELUT!
 
Vastaukset esiteltiin kyläyhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä 12.4.2012. Vastauksista on laadittu yhteenveto, jonka voit lukea tästä linkistä.
 
KIITOS KAIKILLE VASTAAJILLE!
 
Kylän kehittäminen jatkuu edelleen ja ehdotuksia, ideoita ja talkooapua aina tarvitaan. Ks. yhteystiedot ja tule mukaan.