Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Kajastus-lehden teko alkaa!

Ensimmäinen kokoontuminen su 22.8.2021 klo 18 Toimelassa. Tervetuloa mukaan! Lehden tekoon voi osallistua myös etänä. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa kirjoittaa, piirtää, valokuvata tai sinulla on juttuja tai juttuvinkkejä Ilvesjoelta tai ilvesjokelaisista. Lähetä tiedot kaikenlaisista perheuutisista, kuten valmistumiset, syntyneet, edesmenn..


TALVITAPAHTUMA Ilvesjoen Toimelassa SUNNUNTAINA 28.2.2021 KLO 12-15. TERVETULOA! 

ULKOILMATAPAHTUMASSA: makkaranpaistoa nuotiolla, kahvia ja lämmintä mehua, pulkkamäki, hiihtoladulta helppo poiketa. 

Tulethan terveenä paikalle!
Ilvesjoen joululehti Kajastus on ilmestynyt ja sitä saa ostaa Ilvesjoella Kauppilan Autohajottamolta sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariasta. Jalasjärven kirkonkylässä sitä on myynnissä Halpa-Hallissa ja S-Marketissa sekä Irma Vuorenmäellä.Lehden voi myös tilata postitse. Tilausohjeet löydät täältä.Ilvesjoen nuorisoseura jakaa lehden lahjak..


Kyläyhdistyksen syyskokous

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen SYYSKOKOUS järjestetään ns.hybridikokouksena koronarajoitusten vuoksi. Kokoukseen voi osallistua to5.11.2020 klo 18 alkaen joko Toimelassa tai etänä netin kautta.Nettikokoukseen pääset osallistumaan lähettämällä nimesi jasähköpostiosoitteesi 3.11.2020 mennessä kyläyhdistyksen sähköpostiinkylayhd..


Ilvesjoki on Vuoden 2019 eteläpohjalainen kylä

Eteläpohjalaiset Kylät ry (www.epk.fi) on valinnut Vuoden 2019 eteläpohjalaiseksi kyläksi ILVESJOEN kylän!

« Edelliset 5