Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Joululehti Kajastus on ilmestynyt

Kajastus eli Ilvesjoen joululehti on ostettavissa Jalasjärven kirkonkylässä Halpa-Hallista sekä S-Marketista, Ilvesjoella Kauppilan Autohajottamon asiamiespostista sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariasta ja Irma Vuorenmäeltä. Lehden voi myös tilata postitse joko viestillä tai sähköpostilla kajastus.ilvesjoki@gmail.com. Lehden hinta on 10 &..


Kyläyhdistyksen syyskokous

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen SYYSKOKOUS Toimelassa ti 12.12.2017 klo 18.30. Ensin jaetaan pienet muistamiset kylään muuttaneille ja syntyneille eli kaikille uusille kyläläisille ja juodaan kahvit. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kyläläiset! - Johtokunta -
Ilvesjoen Erämiehet ry:n 50-vuotisjuhla

Ilvesjoen Erämiehet ry:n 50-vuotisjuhla Ilvesjoen Toimelassa su 3.12. klo 10.45 alkaen. Katso tarkemmat tiedot tästä.
Hirvenlihaa myynnissä

Ilvesjoen Erämiehet myyvät hirvenlihaa metsästysmajalla perjantaina 3.11. klo 18 alkaen. Käteismaksu. Lisätietoja antaa Vesa Valtonen 040 5162637.
Kulttuuriympäristöohjelma

Toimelassa to 8.6.2017 klo 19 esitellään Jalasjärven kulttuuriympäristöohjelmaa. Tule kuuntelemaan ja kertomaan omat tietosi Ilvesjoen rakennuksista yms. Katso tästä!

« Edelliset 5