Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Kajastus 2018 on ilmestynyt

Vuoden 2018 Kajastus on nyt ilmestynyt. Sen voit omaksesi ostaa Jalasjärven kirkonkylässä Halpa-Hallista tai S-Marketista sekä Irma Vuorenmäeltä. Ilvesjoella lehteä myydään Kauppilan Autohajottamon asiamiespostissa sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariassa. Lehden voi myös tilata kotiin postitettuna: joko kajastus.ilvesjoki@gmail.com tai p...


SYYSKOKOUS JA JUHLAKAHVIT

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n SYYSKOKOUS to 29.11.2018 klo 19.00 Toimelassa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Ei henkilövalintoja. Kokouksen jälkeen juhlitaan kakkukahvien merkeissä Ilvesjoen valokuituhankkeen menestymistä EU:n laajakaistakilpailussa. Ilvesjoki sijoittui kilpailussa jaetulle toiselle sijalle. Tervetuloa! Johtokunta..


Perheuutiset Kajastukseen

Kajastukseen laitetaan mielellään niin iloiset kuin surullisetkin perheuutiset: syntymäpäiväjutut 80-, 90- tai enemmän täyttävistä, syntyneet, vihityt, valmistuneet, ylioppilaat, kylään muuttaneet jne. Toimita juttu tai juttuvinkki Kajastuksen lehtitoimikunnalle tai sähköpostilla ks. tiedot täältä. ..


Joulutervehdykset Kajastukseen

Muista joulutervehdyksesi Kajastukseen. Listat Kauppilan asiamiespostissa, Irma Vuorenmäellä ja Parturi-kampaamo Minna-Maariassa. 
Kajastuksen teko alkaa

Nyt on taas aika laittaa Ilvesjoen joululehti Kajastus alulle. Tänä vuonna lehden teko aloitetaan su 16.9.2018 klo 18.00 Toimelassa. Tervetuloa sekä uudet että vanhat lehden teosta kiinnostuneet mukaan. Kaikille innokkaille löytyy hommia lehden teossa, eikä etukäteen tarvitse olla mitään erityistaitoja. Juttuja, juttuvinkkejä, kuvia ja ..« Edelliset 5