Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ilvesjoen valokuituverkkohanke

Ilvesjoen kyläyhdistys ry rakennuttaa Ilvesjoelle valokuituverkon vuoden 2017 aikana. Siihen voivat vapaasti liittyä kaikki*) alueella sijaitsevat kotitaloudet ja yritykset. 

*) HUOM! Verkon suunnittelu- ja rakennustyöt on jo aloitettu. Jos harkitset liittymistä, niin tarkista ensin onko sinun osoitteeseesi vielä mahdollisuus saada liittymä. Soita p. 0500 786642.

Valokuituverkko rakennetaan Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry:n myöntämän EU-hankerahoituksen avulla, joten liittymän hinta saadaan pidettyä kohtuullisen alhaisena. 

Kiireinen aikataulu – liity mukaan nyt

Verkon suunnittelu- ja rakennustyöt on jo aloitettu.

Vielä kesäkuun 2017 loppuun asti on voimassa liittymäsopimuslomakkeessa mainittu tarjoushinta, joten tee päätöksesi pian. Jos harkitset liittymistä, niin tarkista ensin onko sinun osoitteeseesi vielä mahdollisuus saada liittymä. Soita p. 0500 786642.

Kesäkuun jälkeen liittymäsopimuksen hinta on vähintään 1500 € + tapauskohtaiset lisäkulut. 

Kustannusten pitämiseksi kohtuullisina, pyritään tekemään yhteistyötä sähköyhtiön kanssa siten, että osa valokuitukaapeleista saataisiin laitettua maan alle yhtä aikaa sähkökaapelin kanssa. Sähköyhtiö on jo aloittanut sähkökaapelien asennustyöt huhti-toukokuun aikana. 

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus liittymään, jonka teho riittää vuosikymmeniksi. Myöhemmin liittyminen tulee olemaan kustannuksiltaan huomattavasti suurempi. 

Mitä hyötyä on valokuidusta? 

• Monipuoliset viihde- ja TV-palvelut
• Huippunopea ja varmatoiminen Internet
• Tallennus- ja varmistuspalvelut
• Etävalvonta

Valitse vapaasti haluamasi palveluntarjoaja! 

Valokuituverkkoon liittymisen jälkeen voit vapaasti valita palveluntarjoajasi ja palvelut omien
mieltymystesi mukaisesti. 

Avoimessa valokuituverkossa perusidea on samankaltainen kuin sähkön toimituksessa. Ilvesjoelle rakennettava valokuituverkko tarjoaa kiinteän yhteyden ja operaattorit tarjoavat siihen palvelut. 

Valokuituliittymän hinnan muodostuminen

Valokuituliittymän liittymismaksu maksetaan, kun liittymissopimus on tehty. Se on siis kertaluonteinen maksu ja sisältää valokuitukaapelin vetämisen kiinteistöösi. 

Lisätietoa valokuituliittymästä ja siihen saatavilla olevista palveluista annetaan syksymmällä järjestettävässä tiedotustilaisuudessa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Käyttökustannukset 

Valokuituliittymän käyttökustannukset koostuvat verkon käyttömaksusta, jonka laskuttaa Ilvesjoen kyläyhdistys ry, ja valitsemasi palveluntarjoajan palvelumaksusta. Palvelumaksut vaihtelevat
operaattorista riippuen, mutta Ilvesjoen kyläyhdistyksen ylläpitämän verkon käyttömaksu pysyy muuttumattomana ja on kaikille käyttäjille sama. 

Valokuituliittymään Internet-yhteyksiä voivat tarjota esim. Sunet, Elisa (Anvia), Kuuskaista, JNT ja Dynamo Net. Tarkempaa tietoa edellä mainitussa tiedotustilaisuudessa syksymmällä.

 

Ilvesjoen-valokuituverkkohanke-aloitustilaisuus-ilmoitus-netti.jpg

Ilvesjoki-liittymänappi-valokuitu.jpg

Ennen liittymislomakkeen täyttämistä, ota yhteyttä p. 0500 786642 ja varmista, vieläkö sinun osoitteeseesi on mahdollista saada valokuitu, sillä verkon suunnittelu- ja rakennustyöt ovat jo käynnistyneet.

Ilvesjoen kyläyhdistys ry
Ilvesjoentie 913
61760 Ilvesjoki

Ajankohtaista:

Tietoja päivitetään tänne parhaillaan, joten kaikki linkit eivät vielä toiminnassa.

Lisätietoa saat kylayhdistys(ät)ilvesjoki.fi tai p. 0500 786642.