Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.


Ajankohtaista

Uutisia ja tiedotteita

Joululehti Kajastus on ilmestynyt Kajastus eli Ilvesjoen joululehti on ostettavissa Jalasjärven kirkonkylässä Halpa-Hallista sekä S-Marketista, Ilvesjoella Kauppilan Autohajottamon asiamiespostista sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariasta ja Irma Vuorenmäeltä. Lehden voi myös tilata postitse joko viestillä tai sähköpostilla kajastus.ilvesjoki@gmail.com. Lehden hinta on 10 &..


Kyläyhdistyksen syyskokous

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen SYYSKOKOUS Toimelassa ti 12.12.2017 klo 18.30. Ensin jaetaan pienet muistamiset kylään muuttaneille ja syntyneille eli kaikille uusille kyläläisille ja juodaan kahvit. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kyläläiset! - Johtokunta -
Ilvesjoki-Kajastus-kansi-teksti-2017.JPG

Joululehti Kajastus on mennyt painoon, mutta vielä meidän pitää odotella jonkin aikaa, sillä siellä on hiukan ruuhkaa näin joulun alla. Ilmoittelemme sitten, kun lehti on valmis. 

Lehti tulee myyntiin paikallisiin kauppoihin ja sen voi myös tilata kotiin postitse. Tilaukset joko yksityisviestillä (Lähetä viesti -painike kuvan alla) tai sähköpostilla kajastus.ilvesjoki@gmail.com tai soittamalla p. 0500 786642. 

Lehden hinta on 10 € ja yhden lehden lähetyskulut 4 € (Suomessa). Jos tilaat ulkomaille tai useampia lehtiä kerralla, niin lähetyskulut painon ja Postin hinnaston mukaan. 

Ilvesjoen kyläläisille lehti jaetaan lahjaksi.