Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Harjula

Jalasjärven Keskikylässä 3-tien kupeessa (Juustoportin vieressä) sijaitsee Nuorisoseurantalo Harjula. Rakennus on siisti ja hyväkuntoinen. Harjula soveltuu hyvin erilaisten tilaisuuksien, kuten häiden, syntymäpäivien, leirien, puhetilaisuuksien, konserttien ym. juhlien järjestämiseen. Tilojamme voivat vuokrata niin yksityiset kuin yhdistyksetkin: kokous-, kurssi- ja kerhotoimintaan. Seuramme järjestää runsaasti erilaisia tilaisuuksia kuten päivällisiä, näytelmäesityksiä, kansalaisopiston piirejä, pääsiäistapahtuman ja virkistyspäiviä ym. kaikenikäisille.

Vuoden tärkeimmät tapahtumat Keskikylässä ovat koulun kanssa vietetyt yhteiset juhlat kuten kevätjuhla ja puurojuhla tapahtumat. Näihin koulun ja kylän yhteisiin tilaisuuksiin ovat kaikki kyläläiset tervetulleita ja saapa siellä yleensä myös suunsa makeaksi.

Jokavuotinen pääsiäisvalakia kerää ympärilleen Harjulanmäelle väkeä sekä omasta kylästä, että kauempaa.

Juhlista ei kannata ottaa ylimääräistä stressiä, niiden järjestäminen, niihin liittyvä yhteinen suunnittelu ja itse juhlat, voivat olla myönteinen kokemus! Kaiken juhliinne liittyvän suunnittelun ja järjestelyt (mm. koristelu, tarjoilu) voimme tarvittaessa tehdä teille valmiiksi.

HARJULAN TILAT JA VARUSTUS:

  • Keittiö on nykyaikainen ja hyvin varusteltu suurkeittiökoneilla, lisäksi sosiaali- ja toimistotilat.

  • Harjulassa on 200 hengen ruoka- ja kahvikalusto, meiltä löytyvät myös samppanja- , viini- ja konjakkilasit sekä ruuanvalmistusastiat.

  • Salin puolella v. 2011 hankittu äänentoistolaitteisto.

  • Hyvällä pöytä ja tuoli varustuksella salin saa viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi.

  • Ulkoteltoilla saa kätevästi järjestettyä lisätilaa kesäaikana.

  • Tontilla on isot ja hyvät paikoitustilat.

 

Hajulan vuokraus hinnat:

Päivävuokra   esim. huutokauppa  200,-

Juhlatilaisuudet  pe-su                   400,-

Juhlatilaisuudet  ma-su                   600,-

Kokous                                            50,-

Tilojen loppusiivouksen hoitaa itse tilaisuuden järjestäjä/ varaaja tai siivous voidaan sopia talon puolesta tehtäväksi erillistä korvausta vastaan.

Tulemme mielellämme esittelemään tiloja, ota yhteyttä!

 

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET:

Puh. 040 764 7010


OSOITE:

Hulkontie 10

61710 PENTINMÄKI