Taivalmaa

Tilaa asua ja harrastaa

Oomma aktiivisia ja mones mukana, vaikka kylä ei niin suuri ookkaa, alle 200 asukasta. Ku tarvitahan oomma kyllä niinku se kuuluusa kallialaanen pieni kylä. Meirän mielestä Taivalmaas on mukava asua. Täälä on omaa rauhaa ja ku tarvitahan niin seuraa ja naapuriapuaki löytyy.

Tervetulua tutustumahan meihin niin täälä netis ku paikan päälläkki! Kattele Taivalmaan tapahtumakalenterista joku sopeva tapahtuma, ja tuu itte selevittämähän, mitä tänne ny kuuluu. Meirän tapahtumihin oot aina tervetullut!


 

Что происходится в Тайвалмаа в 2018

Во первых: извините неточности и ошибки! Если кого-нибудь интересует участвовать в переводе и корректировать ошибки, прощу послать мне весть через Facebook Taivalmaa или по адресу taivalmaan.ns@gmail.com . Спасибо! :) - Liisa.

XXXVI Лыжный тур Белой скалы в Тайвалмаа 18.3.2018 9 – 15

  • Старт у Taivaltupa (адрес: Tokerotie 1144, 61290 Taivalmaa), расстояние от старта до поворотного пункта и обратно 10 км. Там возможность отдыхать у костра, предлагается сок и колбаса.
  • У Taivaltupa угощаем участвующих с гороховым супом, колбасами, кофе, соком и булочками - бесплатно! 
  • Лоттерея для участвующих

Добро пожаловать!

Организаторы: Молодёжное общество Тайвалмаа и Общество сельского хозяйства Луопаярви.

Cпонсоры: Autosähkö ja vaunuhuolto T:mi Taisto Kantola, Jalasjärven Kuljetus ja Kaivuu Oy, LVI-Viitala Oy и PP Tilausmatkat Oy.

 

 

Tallenna

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna